Handdoekpapier

enMotion, sensorgestuurd besparend handdoeksysteem

enMotionTouchless systeem: Papier blijft in de dispenser totdat met een enkele handbeweging de dispenser in werking wordt gezet. De dispenser wordt niet meer aangeraakt. Hierdoor heeft u een optimale hygiëne en voorkomt u kruisbesmetting.

Besparende werking: Het verbruik kan worden teruggebracht naar 1 vel per handdroging!

2 rollen systeem: Tussentijds bijvullen, altijd handdroogpapier voorradig.

Instelbaar: op papierlengte, tussenpozen papierafgifte en sensorsterkte.

Drastische vermindering operationele kosten: Lager verbruik, minder bijvullen en minder afval(kosten).

Meer informatie >

Marathon, besparend systeem gevouwen handdoekjes

Marathon handdoekjes zijn op een speciale wijze in elkaar gevouwen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat er telkens maar 1 handdoekje per keer uit de dispenser kan worden genomen. Geen verspilling meer door een teveel aan handdoekjes die uit de dispenser kunnen komen. Door gebruik te maken van de jongste technieken op het gebied van papierproductie, zijn de handdoejes veel volumineuzer geworden. Hierdoor kunnen zij veel meer absorberen dan gewone papieren handdoekjes. Dit zorgt ervoor dat gebruikers minder nodig hebben voor een enkele handdroging.

Meer informatie >

Mini & Midi "centerpull" handdoekrollen

Midirol dispenserVoor iedere schoonmaakklus. In ons assortiment mini- en midirollen binnenafwikkelend poetspapier treft u diverse kwaliteiten aan. Het papier is zeer (nat)sterk en beschikt over een uitstekend absorptievermogen. De bijpassende praktische en elegante dispensers zijn voorzien van een scharnierend element in de kap. Hierdoor heeft u uw handen vrij tijdens het bijvullen.

Meer informatie >

NextTurn, besparend en stijlvol handdoeksysteem

nextturnHet NextTurn handdoek systeem is een bedrijfszeker mechanisch systeem. De handdoekjes komen vel-voor-vel uit de dispenser. Hiermee wordt voorkomen dat gebruikers enorme hoeveelheden in één keer uit de dispenser kunnen nemen, waardoor u besparingen kunt realiseren in verbruik en navulkosten. Na elke afname hangt het volgende handdoekje klaar voor gebruik. Ideaal systeem voor de druk bezochte wasruimtes binnen uw bedrijf.

Meer informatie >

REFLEX, uniek vel voor vel systeem

Reflex midi dispenserREFLEX is een vel-voor-vel systeem zonder mechanische onderdelen. Door de gepatenteerde opening wordt er steeds maar 1 vel per afname afgegeven. De uitvoeringen bestaan uit een mini of midirol versie voor handdrogingen of poetswerkzaamheden. Daarnaast is er ook nog de volumineuze Comet (Hydrasoft+) kwaliteit met een enorm absorptievermogen, uitermate geschikt voor de kleinere reinigingswerkzaamheden.

Meer informatie >

Z-vouw en C-vouw handdoekjes

Zvouw witC-gevouwen handdoekjes liggen in de dispenser los op elkaar. Zig-zag gevouwen handdoekjes zijn in elkaar gevouwen. Voordeel hiervan is dat er telkens een nieuw handdoekje klaar hangt voor gebruik. Beide soorten zijn in meerdere kwaliteiten en afmetingen leverbaar.Meer informatie >