DEBStoko Huidverzorging

DEBStoko Sensitive PURE

debstoko-stokolan-sensitive-pure-1lEen vochtinbrengende en verzorgende crème zonder geur- & kleurstoffen en zonder conserveermiddelen, beoordeeld door HACCP en geschikt bevonden voor gebruik in de voedselindustrie

Meer informatie >

DEBStoko Stokolan Classic

debstoko-stokolan-classic-1lEen geconcentreerde vochtinbrengende en verzorgende crème om de vochtbalans te helpen herstellen bij een droge, belaste huid

Meer informatie >

DEBStoko Stokolan Hand & Body

debstoko-stokolan-hand_body-1lSuperieure verzorgende werking en snel intrekkend, voor handen en het hele lichaam met een unieke mix van ingrediënten om de elasticiteit van de huid te verbeteren en de vochtinbrengende werking te verlengen.

Meer informatie >

DEBStoko Stokolan Intense

debstoko-stokolan-intense-1lSpeciaal geformuleerd voor een diep voedende en barrière-herstellende werking voor de zeer droge en belaste huid. De sterk geconcentreerde formule vermindert vochtverlies om de elasticiteit van de huid te helpen verbeteren.

Meer informatie >

DEBStoko Stokolan Light Gel

debstoko-stokolan-light-gel-1lAangenaam geparfumeerde, verfrissende gelformule die gemakkelijk wordt opgenomen en een verkoelend effect heeft op de huid.

Meer informatie >

DEBStoko Stokolan Light PURE

debstoko-stokolan-light-pure-1lHuidverzorgende crème voor de normale huid voor in werkplaatsen in industriële omgevingen, inde gezondheidszorg, in kantoren en openbare sanitaire ruimtes.

Meer informatie >

Stokolan Classic (Stokolan)

Stokolan classic_100&1000mlSnel intrekkende verzorgingscrème. Ook in ongeparfumeerde samenstelling leverbaar (conform HACCP)Meer informatie >

Stokolan Hand & Body (Estolan/Stoko Lotion)

Stokolan hand&body_100,250&1000mlVerzorgingslotion voor handen, gezicht en de rest van het lichaam. Voor de verzorging na het wassen, douchen of baden. Bijzonder aanbevolen voor zeer droge en gevoelige huid.

Meer informatie >

Stokolan Intensive Repair (Stoko Vitan/Vitan Lotion)

Stokolan intensive repair_100,250&1000mlHoogwaardige verzorgingscrême voor handen en gezicht. Bijzonder aanbevolen voor zeer droge en gevoelige huid. Verzorgt lange tijd en dringt goed in.


Meer informatie >

Stokolan Sensitive (Stokolan ongeparfumeerd/Praecutan)

Stokolan sensitive_100&1000mlOngeparfumeerde huidverzorgende crème, conform HACCP.Meer informatie >

Stokolan Soft&Care

Stokolan soft&care_100&1000mlVerzorgingscrême voor handen en gezicht. Voor een normale tot droge huid. Speciaal voor de verzorging van de door het beroep belaste huid.Meer informatie >