enMotion, sensorgestuurd besparend handdoeksysteem

enMotion is het systeem wat alles in zich heeft wat u wenst.  Touchless en kostenbesparend!! Door te zwaaien naar de dispenser wordt er papier vrijgegeven voor gebruik. Hierdoor wordt het risico van kruisbesmetting via een handdoekdispenser sterk verminderd. Er kan gekozen worden voor 20, 30 of 40 cm lengte aan handdoekpapier.  Het speciaal ontwikkelde Hydratek papier absorbeert vele malen meer vocht dan de meeste handdoekpapiersoorten. Dit resulteert uiteindelijk in een zeer lage cost-in-use.

Dispensermogelijkheden:

Er zijn verschillende type enMotion dispensers leverbaar:

enMotion Classic, deze dispenser heeft een restrol functie waardoor tussentijds kan worden bijgevuld en het laatste deel van de oude rol eerst nog wordt opgebruikt.
enMotion Waterresistant, de dispenser is nagenoeg identiek aan het Classic model waarbij deze dispenser rondom voorzien is van rubber afdichtingen waardoor er geen water in de dispenser kan komen. Ideaal voor vochtige werkplekken, zoals bijvoorbeeld in de voedselverwerkende industrie.
enMotion Impact, de dispenser is iets kleiner van model dan de Classic uitvoering en heeft geen restrol functie
enMotion Impact RVS, heeft dezelfde mogelijkheden als de enMotion Impact maart an in een RVS uitvoering. Indien gewenst kan deze voorzien worden met een ombouwpaneel.

Leveringsmogelijkheden t.b.v. enMotion Classic en Waterresistant

Product Kwaliteit Lagen Kleur Formaat Verpakking

enMotion

tissue

2

wit

357-715 vel

6 rollen

enMotion

tissue

1

blauw

357-715 vel

6 rollen

enMotion

tissue

2

blauw

357-715 vel

6 rollen

Leveringsmogelijkheden t.b.v. enMotion Impact en RVS

Product

Kwaliteit

Lagen

Kleur

Formaat

Verpakking

enMotion

tissue

2

wit

24.7 cm x 90 mtr

6 rollen

enMotion

tissue

2

wit

24.7 cm x 143 mtr

6 rollen